ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΑΘΗΝΑ | ΞΥΛΑ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙ ΑΘΗΝΑ | ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΤΙΜΕΣ | ΞΥΛΑ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙ ΤΙΜΕΣ | ΑΝΤΙΟΧΟΣ | www.kausoxyla-antioxos.gr

Η Εταιρεία "Αντίοχος Καυσόξυλα"

Η εταιρεία "Αντίοχος Καυσόξυλα" διαθέτει τις απαραίτητες εγκαταστάσεις και τη πολύχρονη εμπειρία για να μπορέσει να καλύψει όλες τις ανάγκες των σύγχρονων νοικοκυριών σε υψηλής ποιότητας στερεά καύσιμα.

Με κορυφαία προϊόντα, σύγχρονες εγκαταστάσεις και πολύ καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μπορεί με συνέπεια, ταχύτητα και ασφάλεια να παραδώσει κάθε παραγγελία στο χώρο σας. Η συνεργασία μαζί μας έχει σημαντικά οφέλη τόσο για τον ιδιώτη όσο και τον επαγγελματία.

Η πολυετή μας πείρα στην αναζήτηση και προμήθεια του καλύτερου καυσόξυλου και η συνεργασία μας με αρκετούς προμηθευτές σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε από εμάς τα καλύτερα καυσόξυλα από ΕΛΙΑ, ΔΡΥ και ΟΞΙΑ πάντα στην κορυφαία ποιότητα ξύλου και στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η παράδοση και η τοποθέτηση των καυσόξυλων γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλες τις περιοχές της Αθήνας και της Αττικής, με άμεση παράδοση το πολύ εντός 48 ωρών. Επίσης, για την καλύτερη διευκόλυνσή και εξυπηρέτησή σας η "Αντίοχος Καυσόξυλα" σας δίνει την δυνατότητα της αποθήκευσης των καυσόξυλών σας στον ιδιωτικό χώρο της επιχείρησής μας και της μεταφοράς τους στον χώρο σας λίγα-λίγα σε μικρότερες ποσότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρία μας, την πολιτική μεταφοράς καυσόξυλων και τις νέες προσφορές μας καλέστε μας στα τηλέφωνα 6946499014 & 2109624099. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τα προϊόντα μας Καυσόξυλα Αθήνα »

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Log in