ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΑΘΗΝΑ | ΞΥΛΑ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙ ΑΘΗΝΑ | ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΤΙΜΕΣ | ΞΥΛΑ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙ ΤΙΜΕΣ | ΑΝΤΙΟΧΟΣ | www.kausoxyla-antioxos.gr

Τα προϊόντα μας

Οξιά

Η οξιά ανήκει στην κατηγορία των λεγόμενων «ελαφρών» ξύλων, όπως και το πεύκο. Η οξιά καίγεται εύκολα και γρήγορα, αλλά η φλόγα της και η θερμοκρασία της είναι αρκετά δυνατά.

Δρυς

Το δρυς είναι και αυτό βραδύκαυστο όπως και η ελιά. Βρίσκεται στις πρώτες θέσεις προτίμησης των καταναλωτών κυρίως εξαιτίας της αργής καύσης του, αλλά και της μεγάλης θερμότητας που "βγάζει" στο χώρο σας.

Ελιά

Άφθονο στην ελληνική ύπαιθρο το ξύλο της ελιάς είναι ένα από τα κύρια καυσόξυλα προτίμησης των καταναλωτών και μια από τις καλύτερες επιλογές. Η καύση της γίνεται αργά και η θερμοκρασία της φλόγας της είναι αρκετά υψηλή. Ακόμη μια ιδιαιτερότητά της είναι ότι τόσο ο κορμός όσο και η ρίζα της είναι κατάλληλα για καύση στο τζάκι ή τη σόμπα σας.

Πεύκο

Τα καυσόξυλα από πεύκο είναι επίσης πολύ διαδεδομένα στην Ελληνική αγορά καθώς το πεύκο είναι δέντρο αυτοφυές και συναντάται άφθονα στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας (κυρίως κοντά στη θάλασσα). Το ξύλο του πεύκου είναι ξερό, μυρίζει ωραία και αναφλέγεται πολύ εύκολα γιατί περιέχει το ρετσίνι που είναι εύφλεκτη ουσία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Συχνές Ερωτήσεις Η Εταιρεία "Αντίοχος Καυσόξυλα" »

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Log in