ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΑΘΗΝΑ | ΞΥΛΑ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙ ΑΘΗΝΑ | ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΤΙΜΕΣ | ΞΥΛΑ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙ ΤΙΜΕΣ | ΑΝΤΙΟΧΟΣ | www.kausoxyla-antioxos.gr

Συχνές Ερωτήσεις

1.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΟΧΟΣ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ";

H "Αντίοχος Καυσόξυλα", έχει ως κύριο σκοπό την ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Με σεβασμό προς τον καταναλωτή όλα μας τα καυσόξυλα βρίσκονται σε ιδιωτικό στεγασμένο χώρο, ξερά και στεγνά. Η προμήθειά τους γίνεται τουλάχιστον 8 μήνες πριν την διάθεση τους για να είναι στεγνά. 

Τα καυσόξυλα παραδίδονται και στοιβάζονται δωρεάν στον χώρο σας στην χαμηλότερη δυνατή τιμή και χωρίς κρυφές χρεώσεις στις εξής συσκευασίες: 

  • Τσουβάλι (~30kg)
  • Μεγάλος Σάκος (~350kg)

Τέλος μέσα από την ιστοσελίδα μας η "Αντίοχος Καυσόξυλα" σας δίνουμε την ευκαιρία να παραγγείλετε εύκολα και γρήγορα από τον υπολογιστή σας με ένα κλικ.

2. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ;

Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να σας μεταφέρουμε και 3-4 τσουβάλια καυσόξυλα στον χώρο σας. Επίσης μπορεί να γίνει και αποθήκευσή τους στον ιδιόκτητο χώρο μας και όποτε εσείς επιθυμείτε να γίνεται η μεταφορά τους λίγα-λίγα στον χώρο σας.

3.ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ;

α) Online Παραγγελία σε 3 απλά βήματα

Συμπληρώστε την ποσότητα που επιθυμείτε. Τον τρόπο συσκευασίας και μεταφοράς των καυσόξυλων και τέλος τα στοιχεία σας και εμείς θα σας καλέσουμε εντός 24 ωρών για να συμφωνήσουμε την ημερομηνία παράδοσης καθώς και τυχόν λεπτομέρειες για την μεταφορά και τοποθέτησή τους.

β) Τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 6946499014 & 2109624099.

4. ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ;

Η εταιρία μας πραγματοποιεί ΔΩΡΕΑΝ παραδόσεις εντός 24-48(το αργότερο) ωρών σε όλη την ΑΘΗΝΑ και στις περισσότερες περιοχές εντός του νομού Αττικής.

5. ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΕΤΕ ΤΑ ΞΥΛΑ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ;

Η εναπόθεση των καυσόξυλων πραγματοποιείται σε όποιο σημείο εσείς μας υποδείξετε χωρίς πρόσθετη χρέωση. Απαραίτητη όμως προϋπόθεση είναι να υπάρχει πρόσβαση στο αυτοκίνητο της εταιρείας μας σε απόσταση έως 15 μέτρων από το σημείο που θέλετε να γίνει η τοποθέτηση.

6. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ;

Με αντικαταβολή μετρητών κατά τον χρόνο παραλαβής των καυσόξυλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τα προϊόντα μας »

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Log in